De TekenSalon Amsterdam

 

Wil je graag tekenen maar weet je niet hoe je moet beginnen? Of heb je wat meer inspiratie nodig? Ik geef elke maandagavond een TekenSalon in mijn atelier in de Baarsjes in Amsterdam.

Je hoeft geen kunstenaar te zijn om te leren tekenen, iedereen kan het! Het is leuk en makkelijk. En het stimuleert je creativiteit. Het is heerlijk om dingen die je ziet na te kunnen tekenen. En je wordt er echt gelukkiger van: tekenen brengt je in een flow en geeft je een ontspannen gevoel.

Ik leer je de basis van het tekenen. We gaan portretten tekenen, dieren, bloemen, handen en nog veel meer. Met speciale oefeningen leer ik je anders kijken, waardoor tekenen echt gemakkelijker wordt.
Ik geef les in kleine groepjes zodat je veel aandacht krijgt. Elke les heeft een ander thema en materiaalgebruik.

De prijs voor 8 lessen is 150,- of voor 4 lessen 80,-. Dat is inclusief alle materialen. Je kunt elke maandagavond beginnen. De lessen zijn in mijn atelier aan de Admiraal de Ruyterweg in de Baarsjes in Amsterdam en beginnen om 20.00 uur en duren ongeveer 2 uur.

Kom een keer kijken en tekenen! Laat me weten als je wil meedoen: margot@tekengeluk.nl of stuur me een bericht via onderstaand formulier.

Hoop je te zien!

groet, Margot